Membri

Mihai Gavra – președinte
Paul Tetileanu – vicepreședinte
Petru Merghes – vicepreședinte
Ciprian Buzner – vicepreședinte

Mihai Gavra

Nu exista nimic ce nu poti face. Daca vei face tot ce trebuie, in ordinea corecta , mai dvreme sau mai tarziu vei putea sa obtii tot ceea ce iti doresti.

Incepe intodeauna prin a-ti trai visele in interior, cat mai complet si mai amanuntit cu putinta. In acest fel, acestea se vor manifesta in viata ta exterioara.

DACA VEI AJUNGE LA O ARMONIE INTERIOARA desavarsita, tu vei atrage toate lucrurile de care vei avea nevoie pentru ca VISUL tau sa se transforme in  REALITATE.

I`d rather be with someone who does a horrible job, but gives 110%, than with someone who does a good job and gives 60%!

” If you can meet with Trimph and Disaster,    And treat thase two imposters just the same” ( Rudyard Kipling )          … you`ll be a Champion …

Ciprian Buzner

Tenisul nu este doar un sport, tenisul este un mod de viață. Tenisul este o combinație între știință, artă și credință. Domenii ce nu vor fi niciodată epuizate de ființa umană. Dacă vă alăturați acestuia, pregatiți-vă spiritul, mintea și trupul pentru o poveste fără de sfârșit. Incredibil de frumoasă, dar în aceași măsură la fel de periculoasă.


Ciprian Buzner